miercuri, 17 decembrie 2014

Suedia impune SODOMIA în grădinițele de COPII

Civilizaţia occidentală iarăşi oferă un exemplu de degradare morală.
După ce a legalizat adopţia copiilor de către cuplurile sodomite,Suedia a mers şi mai departe.
În multe din grădiniţele suedeze şi-au făcut apariţia aşa numiţii „pedagogi ai genderului”, aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieţei sau fetiţe şi sesizează deosebirile între genuri. Aceşti copii urmează a fi reeducaţi.
În Stockholm a fost deschisă o grădiniţă, pentru copii cu vârsta între 1 şi 6 ani, în 2010, grădiniţa este finanţată din bugetul de stat şi poartă numele „Egalia”. Directoarea acestei grădiniţe nu ascunde că scopul ei este „cultivarea înclinaţiei către sodomie”.
În această grădiniţă nu există nici fetiţe nici băieţei, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el”- han, „ea”- hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.
Se acordă foarte multă atenţie cărţilor, jucăriilor precum şi formelor şi culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele să trezească ”stereotipurile de gender” adică conştientizarea genului.
De exemplu sunt strict interzise poveştile despre Alba ca Zăpada sau Degeţica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor poveşti ca cea despre două girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza că nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat.
Marea majoritate a cărţilor în această grădiniţă conţin povestioare despre cuplurisodomite, părinţi solitari şi copii orfani. Toate păpuşile în această grădiniţă reprezintă nişte creaturi genul cărora nu poate fi determinat, însă este cert că aparţin rasei negroide.
Ţin să menţionez că Suedia este membră UE din anul 2005 şi stat ce a aderat la Spaţiul Schengen, 75% din populaţia ţării se declară adepţii ereziei luterane.
Ceva timp în urmă am scris despre intenţia Consiliului Europei de a exclude din actele oficiale cuvintele „mama” şi „tata”. Obiectivul UE privind sodomizareapopulaţiei este evident. Sursa: iontcaci.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu