miercuri, 24 decembrie 2014

Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange


“Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urmaAcesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit. Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange. Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”
***
Comentariu blogger: 

Poftim atitudine corecta la monahii athoniti cand trece tradatorul si dusmanul ortodoxiei "patriarhul" Bartolomeu.

Radu Nicolae: Atitudinea sfintilor este foarte aspra atunci cand vine vorba de eretici. Invatati de la monahii din Sfantul Munte Athos - cititi istoria intreaga a lor. Sfantul Ierarh Nicolae cand l-a palmuit pe Arie ereticul a gresit? De ce nu spuneti ca pe voi nu va lasa pacatele (in sens rau, nu in sensul de smerenie) sa judecati ereticii? Ereticul trebuie judecat, trebuie sa ii atragem atentia ca se afla in ratacire, prin dragoste. A nu se intelege ca de la noi provine ura. Ura nu e totuna cu mustrarea. Oricat de pacatosi suntem tot trebuie sa luam atitudine cand trebuie.

Deseori, părinţii de la Muntele Athos spun:– Dacă ar trebui să rămânem tăcuţi, când credinţa noastră trebuie apărată împotriva ereziilor, care ar fi rostul şederii noastre pe aceste stânci atât de mulţi ani?– Dogmele nu pot intra în Piaţa Comună, aşa cum intră bunurile materiale.

Cititi si: http://www.apologeticum.ro/2014/05/la-un-pas-de-marea-apostazie-declaratia-comuna-de-la-intalnirea-patriarhului-ecumenist-bartolomeu-cu-ereticul-papa-francisc-i/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu