vineri, 28 noiembrie 2014

Problema cip-urilor


” Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, pentru ca va fi o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe doua nivele:
- Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila “primul nivel ” insa nu pecetea .
- Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar. Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu va putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii .” (Parintele
Elpidie, Grecia)

A. ) CIP pasiv (fara baterie) – dispozitiv electronic incastrat in carduri de banca, acte de identitate, carduri de sanatate, bancnote, cartele telefonice sau alte produse. In aceste cipuri sunt inglobate datele si detaliile produsului, datele si identitatea biometrica a individului etc.








Atentie!
- Aceastei tehnologii i se poate atasa si GPS!
- CNP-ul, codul de bare si biometria din acte nu afecteaza psihosomatic persoana!
- Implementarea biometriei va ajunge obligatorie!

1. ) BIO-NANO-CIP (BNC) – nanotehnologie nanometrica (pana la o milionime dintr-un milimetru) ce se bazează pe abilitatea de a construi sau modifica structuri complexe la nivel atomic, folosindu-se de sinteza mecanică si chimica ce poate fi inserata in structura atomica a celulelor prin intermediul vaccinurilor, anesteziilor, medicamentelor si alimentelor.


Atentie!
- Aceasta tehnologie este deja implementata fara acordul persoanei!
- Aceasta afecteaza fiziologic persoana! De aceasta tehnologie nu prea aveti cum sa va feriti!
- Aceasta tehnologie poate fi zadarnicita doar de Sfanta Impartasanie, doar de Trupul si Sangele Fiului lui Dumnezeu!” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ”(1 Corinteni VI-19)

2. ) BIOCIP activ (cu baterie) – dispozitiv electronic detectabil, citit si telecomandat de la mare distanta prin wireless, antene si sateliti, incastrat in/pe mana sau in/pe frunte. In aceste cipuri care-si vor alimenta bateriile de la caldura corpului, vor fi inglobate toate actele de identitate si contul bancar pentru banii virtuali/platile virtuale. Aceast biocip va comunica cu echipamentul spion (de mai sus), va tine evidenta individului, va colecta si va modifica informatii din organism si va influenta starea fizica si psihica a individului. De aceasta tehnologie nu va mai puteti apara cu nimic.

Atentie!
- Aceasta pecete poate sa ajunga sa aiba chiar forma de tatuaj-electronic sau microcip-wireless!- Aceasta pecetluire va ajunge sa fie implementata prin viclenie, conditionare, santaj apoi silire!
- Cine va lua aceasta pecete, va iesi osandit pe veci!
” Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe
mâna lor
cea dreaptă sau pe frunte. ” (Apocalipsa XIII-16)
” Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea
sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.”
” Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine
primeşte
semnul numelui ei.” (Apocalipsa XIV, 9-11)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu